KUNSTNERE

Rune Guneriussen

Atle Østrem

Rune Guneriussen, født 1977 i Norge. Utdanning fra Surrey Institute of Art & Design i England. Bor og arbeider i Øst-Norge. Er en kunstner som arbeider i overgangen mellom installasjon og fotografering. Som en konseptuell kunstner han jobber stedsspesifikt, primært i nature.
Atle Østrem (1980) er en kunstner som er født i Stavanger, oppvokst på Kvernaland og som nå bor og jobber i Oslo. Østrem har arbeidet med grafitti siden 1990-tallet, og har siden 2000 også jobbet med maleri og grafikk.
Les mer Les mer
   

Pia Myrvold

Elisabeth Werp

Med en tverrfaglig kunst filosofi, har Pia MYrvoLD i løpet av hennes 30 års arbeid historikk,utforsket og samtidig kombinert medier: maleri, lyd, video, design, infrastruktur design, performance kunst, urbanisme og nye teknologier.

I Elisabeth Werp malerier føres vi fra et ytre malerisk lag - slørete, tåkelignende, lasuraktig, abstrakt - og inn til rom og landskap med en rekke gjenstander som vi mer eller mindre gjenkjenner. I denne prosessen oppstår det ofte - som når vi forsøker å gjenkalle en drøm - noen merkelige sammenblandinger eller dobbelteksponeringer.
Les mer Les mer
   

Arvid Pettersen

Lise Birkeland

Norsk maler og grafiker, født i Bergen 1943. Bor og arbeider i Oslo, Mandal og Bergen. 1993 - 2003 professor ved Statens Kunstakademi, Oslo. 1996 - 99 rektor ved Kunsthøgskolen i Oslo. Tegning har alltid vært en av mine primære aktiviteter, men har vært lite utstilt.  Lise Birkeland fra flekkefjord der hun er født og oppvokst. Bor og arbeider i stavanger, der hun har sitt eget verksted. Lise Birkeland arbeider i svart stål, altså vanlig rustbart stål. Hun liker godt stål som er bearbeidet fra før. Biter og avkapp blir modelert med sveiseapparat. Stålet bygges opp, kappes og slipes.
Les mer Les mer
   

Kenneth Hansen

Ronny Bank

KENNETH HANSEN Art Director, Creative Director, Designer, Konseptutvikler. Kunstner og forfatter av ulike kampanjer og bøker, vinner av nasjonale og internasjonale reklame- og designkonkurranser i Norge, USA og Europa. Utstillinger:Stavanger Kunstforening, Bølgen&Moi (Høvikodden), Galleri Allé Oslo, Galleri BiZ KRS m.m Hva jeg spiller med, som kunstner, er mine nerdete minner fra en lang tid forbi barndommen ... Den merkelige verden av tegneserier ga meg noen av mine beste øyeblikk som jeg gikk gjennom mitt liv som ung gutt med nysgjerrighet for alle... 
Les mer  
   

Ola Steen

Frank Åsnes

Jeg jobber i metallgrafikk. Dyptrykk. Med radérnål, harpiks, kobber- og sinkplater. Og vakkert papir. Teknikken er gammel og langsom. Dyptrykket har en fysisk og en teknisk side, og besitter en type estetikk som det er alene om. Teknikken har også, ikke minst, en meditativ side. Jeg tror på etsingens og koldnålens kraft i forhold til vår tids spektakulære teknikker og medier. Og jeg tror på den nødvendige langsomheten. Kunstakademiet i Düsseldorf, proff. Anthony Cragg.Vintersemester 1993/94
Kunstakademiet i Den Bosch, Nederland. 1985-90
Les mer Les mer